Lite fakta om den kommande facilitatorsutbildningen

Hej!
Jag vill passa på att informera er om den planerade facilitatorsutbildningen inom Club Visioning den 16/17 mars (2018) i Stockholm.

Detta blir nu den tredje utbildningen i rad för Club Visioning som vi genomför på FEI / Företagsekonomiska Institutet i hörnan av Kammakargatan / Döbelnsgatan i centrala Stockholm.
Tack vare vår generöse rotaryvän Bo Sundmark får vi hålla hus i dessa lokaler och de har fungerat perfekt.

Club Visioning har fått en hög prioritet som ett riktigt bra verktyg i verktygslådan när det gäller medlemsutveckling

Alla som vill vara med som facilitator i Club Visioningövningarna ute i klubbarna ska ha genomgått denna utbildning. Varje facilitatorteam består av fyra personer med olka roller.
De som genomgått utbildningen hittills har varit mycket nöjda och dessutom har vi haft riktigt kul. Sedan får vi lite mervärden då vi får lära känna andra medlemmar från Rotary och Rotaract i andra distrikt.
Utbildningen kan även vara bra för andra intresserade personer att vara med för att veta vad CV går ut på. Vi har ex.vis haft med flera AG och inkommande guvernörer.

Vi träffas fredagen den 16 mars vid kl 18. Vi kommer att ha en introduktion av Club Visioning (CV), äta en bit och lära känna varandra. Har vi tur så kommer även Steve Wilcox vara med via Skype
och berätta mer om CV 2.0 som kommer att lanseras under våren. Ett ytterligare skäl till att vi ses på fredagskvällen är att så många som möjligt finns då på plats inför lördagen.

Vi startar på lördag kl 09 00.
Vi kommer att äta lunch på plats. Dessutom kommer vi ha pauser med möjlighet till kaffe etc.
Utbildningen avslutas senast kl 16.

Minimiantalet för att vi ska köra utbildningen är 15 deltagare. Max antal deltagare är 25.

Deltagaravgiften per deltagare för utbildningen är 1 900 kr exkl. moms. Utbildningen omfattar trainers, utbildningsmaterial, måltider (fredag och lördag) och dryck (ej alkohol).
Dessutom kan vi kanske även inkludera licensavgiten till IVFC på USD 100 per distrikt för 2018/19 om budgeten tillåter detta.
Avgiften måste betalas in innan utbildningen startar. Jag skickar ut faktura till distrikten när anmälningsläget är klart.

Deltagarna får genom sina distrikt stå för resor och övernattning.

Jag har preliminärt bokat ett 15-tal rum på KOM Best Western Hotel, Döbelnsgatan 17. Hotellet som är mycket bra ligger mitt emot utbildningslokalen.
Vårt specialpris för enkelrum är 895 kr per natt. Dubbelrum för 2 personer kostar 1 095 kr. Priserna är inklusive moms och frukost. Uppge Club Visioning när ni bokar.
Du når hotellet per telefon 08-412 23 00 eller reception@komhotel.se .

Jag vill gärna få en anmälan per distrikt senast den 31 januari, 2018 om vilka som kommer att delta. Anmälan ska innehålla Distrikt, klubb, namn, epost, mobil och ev. allergier.
Jag nås på nicke@salens.se och +46 708 148500. Hör av dig om du har frågor.

Vi ser fram emot er medverkan och hoppas att ni kan få med deltagare på denna uppskattade utbildning som i sin tur skapar ett bra engagemang ute i klubbarna genom visionsövningen.
Varje distrikt bör ha 3-4 team med 4 personer i varje team.
Dessutom tänk på att få till en bra geografisk spridning i distriktet så att vi når klubbarna utan alltför mycket resande.

Tack alla för i år och vi inom CV inklusive Steve önskar er en trevlig Jul och ett gott 2018.

Ha det så gott hälsar Nicke

Leave a Comment